INKOVÉ CANTUCCINI S VLAŠSKÝMI OŘECHY

Ingredience:

  • 3 lžičky Karamelové Inky
  • 270 g mouky
  • 80 g vlašských ořechů
  • 150 g cukru
  • 2 vejce
  • 90 g másla
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • 1 ½ lžičky vanilkového extraktu
  • 1 lžička skořice
  • ½ lžičky soli

Příprava

Troubu předehřejte na 170 stupňů Celsia. V misce rozmíchejte máslo a cukr, dokud se nespojí. Přidejte vejce a promíchejte. Ve druhé misce smíchejte dohromady: mouku, Karamelovou Inku, prášek do pečiva, skořici a sůl. Přidejte suché přísady do vaječné hmoty a promíchejte. Přidejte sekané ořechy. Z těsta vytvarujte dva stejné, 30 cm dlouhé bochníky a položte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte přibližně 30 minut, dokud okraje nezhnědnou a střed neztvrdne. Upečené a mírně vychladlé bochníky můžete podél kratší strany nakrájet na proužky široké 1,5 cm. Umístěte je zpět na pekáč a pečte 5 minut z každé strany. Nechte je zcela vychladnout a uložte do vzduchotěsné nádoby. Chutnají skvěle po namočení do vaší oblíbené kávy Inka.

This website uses cookies to improve your user experience. You can manage cookies settings in the options of your web browser. Click on ‘I agree’ button, and this box will not appear again.

I agree