Pomerančová odměna

Ingredience:

  • 2 lžičky obilninové kávoviny INKA
  • 150 ml mléka
  • 2 lžíce mascarpone
  • ½ lžičky drceného kardamomu
  • ½ lžičky drceného zázvoru
  • 2 lžičky medu
  • pomerančová kůra

Příprava

V míse důkladně promíchejte mascarpone s medem. Poté do mísy přidejte drcený kardamom a zázvor. Promíchejte a nechte vychladnout v lednici. Mezitím přiveďte mléko k varu a přidejte do něj dvě lžičky kávoviny INKA. Až bude mléko vlažné, přidejte ho do předem připravené směsi. Vše dobře promíchejte a ozdobte pomerančovou kůrou.

This website uses cookies to improve your user experience. You can manage cookies settings in the options of your web browser. Click on ‘I agree’ button, and this box will not appear again.

I agree